HAJDAŠ DONČIĆ IPAK ODGOVORIO NA MOJE UPITE! PA DA VIDIMO ŠTA JE NAŠARLAKAO… USPUT, JEDAN VELIKI JUUUUUPI! ODAHNULI SMO, ZLOČINAČKA SOA KONAČNO IMA DUGO TRAŽENOG ŠEFA, SADA SMO OPET SIGURNI…BLAGO TI SE NAMA HRVATIMA!

Dva dezertera se složila oko šefa zločinačke SOA-e a Hajdaš-Dončić pljuno pa prilipio! (čitaj: odobrio/potpisao).

Ovaj treći, Siniša Hajdaš-Dončić nije dezerter i to podvlačim, samo je devedesetih provodio ljetne praznike u Philadelphiji, zahvaljujući bratiću liječniku koji je živio u USA, to je podatak iz biografije. Znači, to je ratni put ovoga koji brine za nacionalnu sigurnost, štogod to značilo a o ratnim putevima prve dvojice nećemo sada … eto, sada smo opet potpuno sigurni, kako i ne bi bili koje li nas junačine čuvaju, sve sam junak do junaka.

Tako osnaženi osjećajem potpune sigurnosti, idemo sada vidjeti što je nakon mjeseci i mjeseci čekanja, ovaj naturalizirani amerikanac mister Hajdaš-Dončić našvrljao u svom odgovoru na moj upit (imati na umu da zločinci smatraju da su odgovorili na upit iako “odgovor” nema veze s vezom sa predmetnom stvari).

Da bi se mogla pratiti situacija, evo ispod link na moj upit oko kojega je se zločinac Siniša Hajdaš-Dončić mjesecima i mjesecima premišljao kaj da dela sa tim:

https://tinyurl.com/ykytr4xw

Prvih par mjeseci je prošlo pod telefonskom klauzulom takozvanog Odbora “mi vama na ovo nećemo odgovoriti” (iako je po važećem četničkom ustavu morao odgovoriti u roku od mjesec dana)… pa nakon zvanja okolonaokolo sve dok mi se nije izlizala tipka na mobitelu i slanja e-mailova svukud, stigao je ovaj niže priložen “odgovor”… čini se nikad nećemo saznati razlog zašto mi je mister don Dončić ipak “odgovorio” nakon kategoričnog odbijanja… tko mu je naredio da “odgovori” ostaće tajna do daljnjeg:

… pa kaže:

Koliko se da razabrati, to što država Hrvatska ne postoji pa onda otmice Hrvata pa onda četnička milicija pa četnička vojska… i da ne nabrajam sve svoje upite iz e-maila… sve su to pitanja općenite naravi pa nema osnove za postupanje takozvanog Odbora za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost!!!? I tako Hrvati postadoše OPĆENITI!!!

To je više nego jasan stav don Hajdaša a i zločinačke SOA-e.

Sad ste vi na redu općeniti Hrvati…hoćete li i na ovo gledati kao i općenito, zatvorenih očiju?

Jeste li primijetili da zločinac don Dončić kaže da postavljam određena pitanja različite naravi ali da dajem i odgovore/konstatacije na neke od njih… za ovo izvaliti treba biti visokointeligentan, barem u rangu broja cipela… don Dončić je inače doktor nečega, ne znam čega a nije ni bitno (znamo kako se dolazi do diploma). Ono što je bitno, je to da don Dončić nema ništa protiv mojih odgovora/konstatacija…dapače…čak me nije ni optužio da pokušavam urušiti ustavotvorni poredak nepostojeće države Hrvatske!? Vidite… na moja pitanja i odgovore zločinačka organizacija instantno zamukne i to totalno…zapravo to nisu samo moja pitanja i odgovori nego svih nas Hrvata!

Odmah da primite na znanje i to da ovaj “odgovor” nije “službeno” pečatiran, da su tu četničke oznake Klase i Urudžbenog broja, da je grb nepostojeće države u skladu sa tim i da se don Dončić poziva na četničke zakone pod četničkim oznakama Klase…sve u svemu jedna teška krivotvorina, teška laž, kako i priliči da se radi kada je u pitanju općeniti Hrvatski narod… i ovaj “odgovor” kao ni moj upit nećete naći u njihovim arhivama, to se baca, odmah sa sredine terena, u koš.

A sad jedno živo i snažno užičko kolo da krene, da proslavimo nacionalnu sigurnost, čiju god!!

Inače, užičko kolo se redovito drma po svim instancama zločinačko četničke organizacije, koja 32 godine glumi državu Hrvatsku, općenito ne dospije sve općenitoj hrvatskoj javnosti na uvid a i ne treba sve, dovoljno je i ovo ispod!!!

Za ovu prigodu evo užičko kolo pravo iz četničke milicijske akademije:

Ispravak: ovo nije nikakva Policijska akademija, kako piše u naslovu videa… niti je ikada bila…to je ta četnička milicija koju vi Hrvati nazivate hrvatskom policijom…zašto to radite sebi?

Vi ste jedini narod na svijetu koji…………..sami završite rečenicu!

godfather don Dončićvidite, isti Al Pacino

Leave a comment