HRVATI, EVO KAKO SE PRIJAVLJUJETE I ODJAVLJUJETE ČETNIČKOJ MILICIJI! OVO DEFINITIVNO NEMA NIGDJE U SVIJETU…NEĆU PITAT JESTE LI NORMALNI!!!

Ispod su dva lista papira koje vam podbace u četničkoj miliciji da ih popunite svojim osobnim podacima u svrhu prijave/odjave boravišta ili prebivališta. Vama naoko izgleda sve ok i vi ste to do sada sigurno više puta popunjavali.

A jeste li ikada primijetili da na tim listovima:

  1. nema naziva “Republika Hrvatska” i
  2. nema naziva “javnopravnog tijela” kojem se upućuju ovi obrasci

skrolajte dolje da vidite oba lista

Ovdje ispod vidite, žuto obojeno, da u važećem četničkom Zakonu o općem upravnom postupku lijepo piše da se na obrascu mora nalaziti naziv “javnopravnog tijela”:

Na nekoliko mjesta na ovim listovima piše:

  1. da je osoba dužna dati točne i istinite podatke
  2. pod materijalnom i kaznenom odgovornošću izjavljujem da sam se nastanio-nastanila…
  3. Upoznat sam da je za davanje netočnih i neistinitih podataka u izjavi predviđena novčana kazna od 500,00 do 5000,00 kuna.

Dakle,

NA OVIM LISTOVIMA VAM SE UPUĆUJU PRIJETNJE A VI NE ZNATE NI TKO VAM PRIJETI!!!?

Gomilu svojih osobnih podataka dajete nekome za koga ne znate ni tko je ni što je…vi na neki način mislite da ste dali svoje podatke hrvatskoj policiji…ali zašto onda nema nigdje vidljivo da je to hrvatska policija? Nema nigdje vidljivo ni da je to četnička milicija…Tko vam prijeti putem tih listova i kome ste točno dali sve svoje podatke ostaje enigma. Nema smisla nagađati zašto se čak i četnička milicija ovdje krije…zloporaba ovako prikupljenih vaših podataka može biti mali miljun. Dali ste o tome ikada razmišljali? Ako niste, počnite sada!

Za ovakve “obrasce” nije dovoljno samo reći da su lažni ili krivotvoreni…ovo je jedna teška besmislica koja svjedoči tome da iza paravana “Republike Hrvatske” ima tko zna šta još što ne možemo ni naslutiti u ovom momentu. Nije tajna da se sve to šalje u Beograd ali zašto nema na ovim listovima naziva “institucije”, ni četničke oznake BROJ nema…ništa nema, osim PRIJETNJI…vjerojatno se to šalje još nekud drugo osim Beogradu pa tamo negdje valjda postoji neka druga podjela svijeta i moguće da se “tamo negdje” stavljaju neke druge oznake koje nam nisu dostupne (barem zasada). Kako god, nećemo puno nagađati, lociran je PROBLEM pa vi sad vidite kako ćete dalje.

Znajte samo da nema nikakve razlike dali ste vi ovakav “obrazac” popunili i predali baki koja prodaje krumpir na pazaru ili četničkoj miliciji, koliko je ovo drugo legalno i ispravno toliko je legalno i ispravno dati to bakici na pazaru, ona vam barem ne bi prijetila ničim a dobili bi valjda i jedan krumpir na poklon, kad ste joj već ukazali toliko povjerenje.

Evo sada će četiri godine kako sam odbila ovu nakaradu od sebe…nisam popunila ništa od toga niti me LIČNA KARTA zanima i u kojem smislu…ne mogu vam opisati to stanje niti vam to mogu s bilo čim usporediti.

Znam da brinete da bez lične karte ne možete do svojih novaca u bankama…pa uzmite svoje novce…pa ćete vidjeti kako će to povući sve ostalo jedno za drugim…samo treba odlučiti i krenuti…VI MOŽETE ŽIVJETI BEZ ČETNIČKE MILICIJE, VJERUJTE MI! I BEZ ONIH KOJI SE KRIJU IZA PARAVANA NIKAD POSTOJEĆE REPUBLIKE HRVATSKE!

Leave a comment