JEDAN OD NAŠIH ČUVARA, HAJDAŠ DONČIĆ, VEĆ OSAM MJESECI NIKAKO DA ODGOVORI NA PAR JEDNOSTAVNIH PITANJA…A KAŽE DA NI NEĆE ODGOVORIT…

Svake godine slušamo kako nacionalna sigurnost “Republike Hrvatske” nije ugrožena a o tome brinu takozvana SOA i Odbor za nacionalnu sigurnost, uz još neke slične urede, da, da urede, recimo Ured vijeća za nacionalnu sigurnost itd. Ovo je čista sfera fantastike jer ne može biti ugroženo nešto čega nema a Hrvati su non stop na brisanom prostoru pa je onda pitanje tko su ovi i koga oni zapravo čuvaju i štite?

Ispod je moj upit Hajdašu, jednom od svih tih čuvara i zaštitnika “Republike Hrvatske”…već osam mjeseci NEĆE DA ODGOVORI na taj moj upit i štoviše, otvoreno je poručio putem svoga ureda: “MI VAMA NA OVO NEĆEMO ODGOVORITI”…džabe tu i “ustav” koji kaže da svako mora dobiti odgovor u roku od 30 dana…

Pa ajmo da vidimo koga to zapravo ovi čuvari čuvaju…

From: Mirjana Pavić mir.pavic@gmail.com
Date: Sun, Sep 18, 2022 at 11:15 AM
Subject: Upit: nacionalna sigurnost
To: shd2906@gmail.com

Traži se odmah potvrditi elelektronskim putem primitak ovog emaila!

Za predsjednika odbora za nacionalnu sigurnost Sinišu Hajdaš Dončić

Traži se pojašnjenje što se podrazumijeva pod pojmom “nacionalna sigurnost”, kada su od 1991.godine do danas prisutne slijedeće činjenice:

  1. Ustav i svi zakoni su, zadnjih 31 godinu, pod jugočetničkom oznakom “Klasa” (po Uredbi o uredskom poslovanju iz 1988.godine), iako je Vladimir Šeks 1991. godine proglasio potpuni administrativni prekid sa svime sto je jugoslavensko.
  2. Od 1991. godine takozvana hrvatska policija posluje pod jugočetničkom oznakom “Broj” (po Uredbi o uredskom poslovanju iz 1974.godine, znači iz vremena zločinca tita). Kažem takozvana policija, jer prava Hrvatska policija ne bi nikako mogla poslovati pod četničkim oznakama.
  3. Također i takozvana hrvatska vojska pa takozvano odvjetništvo, uskok itd., su svi pod jugočetničkim oznakama “Klase i Urudžbenih brojeva i pod oznakom Broj” a o ostalim poslovnim oznakama pod kojima posluju “sudovi, sabor i vlada” ne bi ovom prilikom, ništa ni od toga nije hrvatsko… hrvatskog zapravo nema ničega.
  4. Ugovor o pristupanju u Europsku uniju je ovjeren žigom na kojem piše: MISIJA REPUBLIKE HRVATSKE PRI EUROPSKOJ UNIJI I PRI EUROPSKOJ ZAJEDNICI ZA ATOMSKU ENERGIJU… taj žig nema apsolutno nikakve veze sa važećim Zakonom o pečatima i žigovima a koji zakon je, da ponovim, pod četničkom oznakom Klase. Izradu toga žiga je naložila vesna pusić (plus dva pečata). Ugovor o pristupanju je, znači, obična krivotvorina, ne samo po pitanju žiga…a vi sigurno znate da se krivotvorinama ne može sklapati ništa a kamoli Ugovor o pristupanju u Europsku uniju. Treba pitati Ivu Josipovića, pravnika, tadašnjeg predsjednika, zašto je potpisao taj ugovor pod tim žigom (i Jadranku Kosor).
  5. Nikome nije dozvoljeno vidjeti original bilo kojeg zakona niti original ustava. Uloga Narodnih Novina u smislu objave donesenih zakona, izmjena i dopuna je čisti kriminal, što se naknadno može detaljno dokumentirati.
  6. Hrvatski Narod ne može izvršiti uvid u Registar zaposlenika u takozvanom javnom sektoru!? Zašto bi Narod plaćao nekoga za koga se ne može znati ni tko je ni što je ni koliko je?
  7. Postoji model po kojem se vrše otmice Hrvata u zadnjih 31 godinu a kojima se nakon otmice gubi svaki trag. Silan je broj otetih. Postoje čvrsti, konkretni dokazi za sve navedeno. Iza otmica o kojima govorim nisu neke paramilitarne grupe i slično nego upravo takozvana hrvatska policija, “odvjetništvo, centri za socijalnu skrb, sudovi”.

Ovo gore je samo mali dio cijelog mozaika ali vama sigurno dovoljno da, u skladu sa svime ovdje rečenim, pojasnite pitanje sa početka, sto se podrazumijeva pod pojmom “nacionalna sigurnost”, o čemu ustvari brine i koga zapravo štiti “odbor za nacionalnu sigurnost” kojemu predsjedate.

I vi ste osobno, po raznim osnovama, vrlo aktivni dio gore navedenog sistema, koji ni po čemu nije hrvatski, jer hrvatskog nema ničega, sve je bilo i ostalo jugoslavensko… i SADA JE.

Za kraj, da se malo zabavite… pogledajte “hrvatski grb na hrvatskom novcu”, na bilo kojoj papirnatoj kuni, nadam se da imate još koju, pa pokušajte naći svezu tog grba sa Zakonom o grbu, zastavi i himni…da pomognem, nema veze s vezom…znači, 31 godinu Hrvatski Narod koristi lažne kune, koje su rezultat više kaznenih djela i naravno bez ikakvog su pokrića, jer krivotvorina nikakva ne može imati pokriće.

G. Siniša Hajdaš Dončić, gdje nam je država Hrvatska?

I kada kažete da su građani sigurni, sto točno pod tim mislite i o kojim točno građanima govorite, tko su ti koji su sigurni pod gore opisanim okolnostima?

Mirjana Pavic

Kada je riječ o Hrvatima i o tome što se dešava s njima zadnja tri desetljeća onda su ovi stvarno čuvari…ali konc logora.

Eto, Hrvati, vidite kako vas Hajdaš i njegovi pajdaši čuvaju…još malo pa nestalo…

Leave a comment